Millenium mayhem trip Wales

De eerst OBC Tour is een feit!
OBC goes world cup rugby WalesAcht rugby veteranen bezochten Cardiff voor de kwart finales van de rugby World Cup 2015.
Gertjan Veldman, Huub Hamelinck, Mark Schippers, Chris Jager, Mark Hermans en onze Arie en Ole Heil, gingen op outdoor experience in Wales.

Niemand durfde te hopen dat het zo’n spektakel zou worden. De avond voor de wedstrijd was Cardiff gevuld met rugby fans en het (lauwe) bier vloeide rijkelijk. De volgende dag togen de acht OBC-ers richting een afgeladen stad in om Wales naar de hoe finale te juichen, helaas te vergeefs maar dat mocht se pret niet drukken.  Zuid-Afrika wist de buit op het laatste moment binnen te slepen. Ondanks dat het extreem lastig gemaakt werd door de organisatie was er uiteindelijk voor iedereen een kaartje voor beide wedstrijden.
Aan tries  was er zeker geen tekort toen we de All Blacks Frankrijk met schaamrode wangen terug naar Frankrijk stuurde. Onderweg naar het stadion troffen we de ‘old cowboys’ van Nestorix in de stad.

We hoefden de volgende dag niet lang te wachten en mochten om 12.oo uur al naar het stadion. Aan gezien de Ieren riant vertegenwoordigd waren besloten we de Pumas een warm hart toe te dragen en ook deze wedstrijd was een waar spektakel. Het Europese rugby stak wat bleekjes af bij het southern hemishere champagne rugby. Nestorix meets OBCToetje tijdens ons rugby verblijf in Wales was de zinderende strijd tussen Australie en de Schotten, waar Schotland z’n beste beentje tevoorschijn haalde, maar helaas in de laatste minuut toch de boot in ging.
Verzadigd van rugby bier en vet eten sloten we het weekend af.
Inmiddels wordt er weer vooruitgekeken naar de volgende rugby trip dus houd de OBC mails in de gaten.

Facebooktwitterlinkedinmailby feather
linkedinby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.