Besluiten ALV 24 oktober 2014

IMG_0818Vrijdag 24 oktober was de ALV van de OBC Nijmegen. Ditmaal was gekozen voor het Belvedere in Nijmegen, met prachtig uitzicht op de Waal. De ALV stond in het teken van een koerswijziging van de vereniging.

De vereniging is van naam gewisseld. Was de officiële naam voorheen nog O Business Club Nijmegen, dat is sinds de ALV OBC Nijmegen geworden, de afkorting mag door een ieder zelf worden ingevuld. Verder zijn er nog wat kleine wijzigingen doorgevoerd in het huishoudelijk reglement en de statuten. Deze zijn nu geschikt om gepasseerd te laten worden bij de notaris. En daarmee kan de vereniging ook een zakelijke rekening openen bij de bank, met bijbehorende automatische incasso’s. Verder is de contributie verlaagd voor het nieuwe jaar (2015-2016) van 250EUR per jaar naar 12EUR per maand. Deze verlaging is voorgesteld om meer leden aan te trekken.

In de kascontrole commissie is dit jaar Dolf Senders blijven zitten en is Marc Hermans unaniem als extra lid verkozen. Het busjesplan voor de NSRV is geannuleerd, de begroting is akkoord bevonden door de ALV, en er is decharge verleend aan het bestuur van 2013-2014. Verder zijn er flink wat zorgen geuit over de toekomst van de NSRV in haar huidige vorm, maar daar zijn weinig concrete voorstellen uitgekomen omdat deze discussies zich aan het eind van de avond afspeelden.

Facebooktwitterlinkedinmailby feather
linkedinby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.