Wielrijden doe JIJ op zaterdag 14 september

m1bzw2ma82kvOp zaterdag 14 september zal er een intro koersdag zijn. Dan kunnen de Obelixers (in ruste) kennismaken met ons sociale fietsplan. Het betere vangnet voor de ontspoorde en in zwarte holen bivakkerende (oud) Obelixers. Zo zijn o.a. het flanker duo Radboud P en Michiel S uit de goot getrokken en van een gewisse ondergang gered.
Verzamelen om 10:30 uur bij Joris Wanders. Koffie en koek staan klaar. Na een rondgang langs de fietsen start de tocht om 11 uur. We maken een ronde van ongeveer 60 km over een gevarieerd parcours. Onderweg volgen desgewenst maar vooral ongewenst tips en adviezen. Na afloop is er een kleine 3e-helft met een evaluatie van het koersverloop. Wij wielrijders gebruiken dope en proberen de schijn van geheelonthouding zo angstvallig mogelijk vast te houden. Onze 3e-helften laten zich derhalve slecht aankondigen.
Zin? Neem mee: een passende racefiets met een ovaal(!) crankstel, een valhelm, gevulde bidon(s) en je koersbroek. Laat even weten of je zin hebt om mee te doen.
Ovaal gegroet,
Radboud P
Bram v W
Joris W
Facebooktwitterlinkedinmailby feather
linkedinby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.