De All Blacks en het geheim van hun succes

all-blacks-03SEVENS TEAM TRAINT IN CASTRICUM
Het All Black 7s team is van16 juli tot 20 juli in Nederland live te bewonderen. In het wonderschone Castricum aan zee beleggen zij hun trainingskamp voor de 20e editie van de Gemenebestspelen (Commonwealth Games), die van 23 juli tot en met 3 augustus 2014 worden gehouden worden in Glasgow, Schotland.
Dit biedt twee unieke kansen voor ons:
1.     Het bijwonen van een training en een wedstrijd op zondag 20 juli (09.30 uur tot 12.00 uur) bij de Castricumse RC.
2.     De mogelijkheid om op vrijdag 18 juli (16.00 uur tot 19.00 uur) van een symposium te kunnen bijwonen, in Amsterdam, waarin Sir Gordon Tietjens je inzicht geeft in de geheimen achter het All Blacks succes. Hoe creer je de ideale omgeving voor succes? “What does it take?”

Dit symposium wordt mede georganiseerd door Paul Slangen, oud-Obelix speler, die gefascineerd is geraakt van het creeren van succesfactoren en het doorgronden van de mensen achter unieke resultaten.

Zie hier het complete programma. Voor losse kaarten kun je contact opnemen met Paul (info@paulslangen.com). Kaarten kosten 100 euro ex BTW.

 
Wil je erbij zijn, laat even weten wat je van plan bent, dan kijken wij of er een combinatie met vervoer mogelijk is.
Facebooktwitterlinkedinmailby feather
linkedinby feather

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.